30 May 2018

#GEYC8 - Meet the team - Cristiana Lucaci, Vicepreședinte

„#GEYC8 - Meet the team” este oportunitatea perfectă atât pentru membrii Comunității GEYC, cât și pentru partenerii noștri, să cunoască mai multe detalii despre #GEYCuleții care fac parte din echipa internă. Inițiativa nu vine întâmplător în această perioadă, în 2018 fiind aniversarea de 8 ani a GEYC. 



Am început seria interviurilor cu Adelina și o continuam cu Cristiana, vicepreședinte și responsabil de proiecte în cadrul echipei noastre.

Cristiana este pasionată de călătorii, IT, limbi străine și comunicare interculturală. Pasiunile ei au stat la baza proiectelor de succes pe care le-a desfășurat în GEYC, până acum. Fiind mereu în căutarea unei noi provocări, s-a implicat în inițiative dintre cele mai diverse. Astfel, dacă veți citi detalii despre SMARTER Academy, New Media Ambassadors sau Turn ONline, o veți găsi printre magicienii care au pus totul pe roate.

Este în GEYC de 3 ani și își dorește să se dezvolte constant alături de echipă. Urmărește clipul de mai jos să vezi cum a răspuns Cristiana provocării Meet the team.



Ești curios cine mai face parte din echipa noastră? Intră aici și cunoaște-ne. Urmărește-ne site-ul și pagina de facebook pentru următoarele interviuri și vezi aici interviurile trecute.