05 September 2017

TC "ENCORE" - Budapesta, Ungaria

Training course-ul "ENCORE" s-a desfășurat în perioada 04.08.2017-13.08.2017 în Budapesta, Ungaria și a avut ca scop îmbunătățirea comunicării pe plan personal, cât și pe plan profesional. Iată impresiile participantei din partea GEYC:


În luna aceasta am participat la primul meu Training Course din Budapesta, numit ENCORE care în limba franceză înseamnă "din nou". Locația proiectului a fost într-un camin studențesc situat la marginea orașului a universității de Business din Budapesta. Acolo este un parc mare, plin de păsări și foarte liniștit. Am mers singură cu avionul din Cluj la Budapesta și la aeroport am așteptat o oră o altă participantă din Letonia.



În primele zile mi-am dat seama că un training course nu este ca un youth exchange pentru că este mult mai axat pe dezvoltarea personală și consider că la sfarșit nu o să regreți decizia de a participa la un Training Course. Din acest proiect consider ca am învățat mai mult despre comunicare și am învățat despre cum să îti prezinți o idee de business în fața unui public necunoscut. Am folosit metoda Business Model Canvas care te ajută la organizarea start-up-ului tău.




La început am avut niște exerciții la care nu le-am văzut rostul dar la sfarșit mi-am dat seama că ne pregăteau pentru alte activități mai mari și mai importante. Am avut șansa să cunosc Budapesta mai bine deși am fost de multe ori și am reușit să cunosc oameni deosebiți care m-au ajutat cu feedback-uri, cu energia lor și le mulțumesc mult. Abia aștept să mai merg la un Training Course pentru că știu că o să mă dezvolt într-un interval mic de timp într-o persoană mai bună, sigură pe sine și plină de viață. :)