02 December 2016

Training-project management, ”Let's Play”, Cehia

Trainingul “Let’s Play” a avut loc în perioada 12-19 noiembrie, în Liberec, Cehia. Scopul acestuia a fost însuşirea competenţelor manageriale de proiect prin workshop-uri desfăşurate, atât indoor cât şi outdoor, de către 20 de tineri din Cehia, Spania, Italia, Lituania, Turcia, România, Moldova, Ucraina şi Polonia. 


Proiectul "Let's Play" a fost o provocare de a accepta diferențele culturale şi de a folosi diferite instrumente pentru a atinge un singur scop-evoluția. Învățarea tacticilor şi fazelor manageriale pe care fiecare proiect le întreprinde, a fost de mare ajutor. Deoarece cunoștințele sunt doar putere potențială, ne asumăm responsabilitatea de a le implementa. "Let's Play" a însumat provocarea şi oportunitatea. (Alexandrina) 

Teamwork
Proiectul “Let’s Play” a reprezentat o ocazie extraordinară de a cunoaşte oameni minunaţi cu care am petrecut o săptămână la care şi acum, la un timp de la întoarcerea în România, mă mai gândesc cu nostalgie. Îmi amintesc seara în care am urcat pe muntele Jested, la cota 1012m, din Liberec. Peisajul m-a lăsat fără cuvinte. Vizita mea în Cehia m-a făcut să-mi dau seama că există oameni minunaţi, cu idei inedite şi cu spirit vizionar, iar fiecare pas, fiecare alegere pe care o faci în direcţia descoperii lor, te va aduce mai aproape de tine însuţi, de cel care trebuie să devii. (Maria Mirabela) 

On our way to the next workshop
Trainingul din Liberec m-a ajutat în dezvoltarea profesională, deoarece am dobândit noi competenţe prin lucrul în echipă pe tema proiectului, dar şi în dezvoltarea personală, pentru că am interacţionat cu tineri din diferite ţări, cu diferite culturi, idei şi perspective de viaţă. (Brigitte)

Brainstorming
Group photo before ending the project