07 November 2016

Oportunități în IT

Căutăm QApitan pentru Bitdefender

Încă de la începutul său în 2001, Bitdefender continuă să ridice ștacheta pentru a stabili noi standarde în prevenirea proactivă a amenințărilor și eliminării virusurilor, conducând, de cele mai multe ori, la descoperirea celor mai bune tehnici de detecție de securitate care previn extinderea amenințărilor.



Mulțumită produselor de primă clasă și tehnologiilor de ultimă generație, compania Bitdefender s-a extins rapid, devenind lider la nivel mondial. Bitdefender și-a facut apariția pe piața internațională o dată cu înființarea primelor birouri deschise în Marea Britanie, SUA, Germania, Franța și Spania, dar și cu stabilirea de parteneriate strategice, fiind astfel prezentă în peste 100 de țări în întreaga lume.

Dacă ești pregătit să-ți urmezi pasiunile în siguranță și îți plac noile provocări, Bitdefender te vrea în echipă! Uite câteva detalii despre cerințele pentru poziția de QAptain de la Bitdefender!


Descrierea jobului / Responsabilități:

Vei fi mai mult decât un game tester sau un web tester, ceea ce înseamnă că:

  •  Trebuie să înțelegi foarte bine sistemele de operare și de networking;
  •  Este de dorit să te documentezi despre natura problemelor pe care le-ai observat;
  •  Este necesar să și rezolvi problemele identificate, după ce ai parcurs toți pașii de mai sus.


Profilul candidatului:


  •  Să ai studii superioare în desfășurare sau să fii absolvent al facultăților de Matematică - Informatică sau Politehnică;
  •  Să poți gestiona mai multe proiecte sau sarcini simultan.


Ce trebuie să faci?

Cu toate că ne-am dori ca toți tinerii pasionați din acest domeniu să aibă posibilitatea de a lucra într-o
companie precum Bitdefender, pozițiile disponibile sunt limitate. Avem o provocare pentru tine.Dă click pe link-ul acesta: https://goo.gl/HuzoAe și vezi ce surprize te mai așteaptă!