11 April 2016

A XVIII-­a ediţie a proiectului Serile Teatrului Studenţesc este pe cale să înceapă!

Sindicatul Studenţilor din Cibernetică (SiSC­ www.sisc.ro) anunţă deschiderea unei noi ediţii a festivalului naţional Serile Teatrului Studenţesc, eveniment ce va avea loc în perioada 18 aprilie­ 23 aprilie 2016, la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti (CCSB). Intrarea este liberă!

Sindicatul Studenţilor din Cibernetică (SiSC- www.sisc.ro) anunţă deschiderea unei noi ediţii a festivalului naţional Serile Teatrului Studenţesc, eveniment ce va avea loc în perioada 18 aprilie- 23 aprilie 2016, la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti (CCSB). Intrarea este liberă!

Ajuns la cea de-a XVIII-a ediţie, festivalul reuneşte an de an sute de tineri pasionaţi de teatru şi tineri actori, atât profesionişti cât şi amatori. Apărut din dorinţa de a apropia tinerii de cultură şi de a aduce teatrul în viaţa lor, festivalul-concurs oferă nu numai şansa de afirmare trupelor de amatori, dar şi de perfecţionare pentru profesionişti.

Tema din acest an, „Viaţa ca o loterie”, face referire la posibilitatea oamenilor de a-şi alege singuri destinul prin hotărârile pe care le iau de-a lungul vieţii. 

Pentru că deja a devenit o tradiţie, numărul de trupe pe care ne-am propus să îl aducem a crescut faţă de ediţiile precedente, ajungând la 15, dintre care 10 trupe de profesionişti şi 5 trupe de amatori. Spectacolul se va desfăşura pe parcursul a 5 zile, iar câştigătorii vor fi desemnaţi de un juriu alcătuit din personalităţi din lumea teatrului. 

Pentru mai multe informaţii despre festivalul Serile Teatrului Studenţesc, puteţi accesa site-ul nostru (www.sts.sisc.ro) sau ne puteţi contacta pe pagina noastră de facebook (www.facebook.com/sts.sisc).