24 February 2016

Apel participanți: Cursuri intensive de management de proiect, marketing digital și resurse umane în cadrul SMARTER Academy


GEYC invită tinerii din București să dobândească competențe avansate de management de proiect, marketing digital și resurse umane În cadrul celei de-a treia ediții a programului SMARTER Academy. 
30 de burse sunt disponibile pentru cei care vor să profite de această alternativă pragmatică la masteratele în domeniu, chiar înainte de a fi finalizat studiile de licență. 
Termen limită pentru înscrieri: 22 24 martie 2016

Până pe 22 24 martie 2016, tinerii aflați în București se pot înscrie la 3 module de formare menite să le crească șansele de intrare pe piața muncii sau posibilitățile de a-și deschide o afacere. Management de proiect, digital marketing și resurse umane reprezintă competențe esențiale transversale indiferent de industrie. Cursurile SMARTER Academy sunt acreditate de PRISMA European Network.
Vezi detalii privind edițiile precedente




Termen limită: 22 24 martie 2016

Prezentarea programului
Perioada de training: martie - aprilie 2016
Evaluare: 9 aprilie 2016
Locație: Rin Grand Hotel (București)

Descoperă în broșura de mai jos fiecare detaliu legat de programul SMARTER Academy (conținuturi, programarea training-urilor, speakeri):


3 motive să participi
1. Pentru că vei cunoaște persoane cu experiență în domeniu!
Alături de noi, vom avea speakeri talentați, cu un background relevant în domeniu. Așadar, te invităm să îi cunoști și să îți construiești rețeaua de networking!

2. Pentru că la SMARTER. vei aplica tot ce ce vei învăța!
Pentru evaluarea finală, lucrul în echipă va fi una dintre abilitățile pe care ți le vei dezvolta! Lucrând pe baza unui studiu de caz oferit de unul dintr partenerii noștri, vei lua contact cu viitori posibili angajatori și vei înțelege, mai bine, cum să aplici cunoștințele teoretice într-un caz real.

3. Pentru că SMARTER e pentru toată lumea!
Fie că te-ai mai întâlnit și în trecut cu noțiuni de Project Management, Digital Marketing sau Resurse Umane, fie nu ai avut până acum contact cu unul dintre aceste domenii, ești binevenit să participi!
Termen limită: 22 24 martie 2016

Investiția ta
Tarif: 450 RON / modul (nu se percepe TVA)
Sprijin disponibil: 13 din 30 de burse disponibile (discount 20%, 40% sau 60% din valoarea programului) pentru toate cele 3 module.
Simți că proactivitatea ta poate atinge cote maxime? Nu-ți face griji: cei mai motivați au șansa de a primi burse chiar la mai multe module!

Aplicația ta