04 August 2015

Raportul vizual al workshop-ului de deschidere a proiectului „Promotori pentru democrație europeană”

Iată cum a decurs workshop-ul de deschidere a proiectului „Promotori pentru democrație europeană” ce a avut loc la București în perioada 1-3 iulie cu participarea a 30 de tineri din întreaga țară. 
Proiectul este inițiat și coordonat de câtre Biroul de Informare al Parlamentului European în România în parteneriat cu GEYC, Ministerul Tineretului și Sportului - MTS și Asociația Pro Democrația.



#DemosPromotori Aşa a fost la workshop-ul "Democraţie europeană în acţiune" din perioada 1-3 iulie 2015 – 3 zile intense de sesiuni interactive despre valorile şi principiile democratice, instituţiile Uniunii Europene, despre modul de funcţionare şi rolul Parlamentului European în procesul decizional european, în care participanţii şi-au exersat şi abilităţile practice legate de planificarea şi managementul unui proiect. Mulţumim partenerilor proiectului "Promotori pentru democraţie europeană": Ministerul Tineretului Si Sportului, GEYC şi Asociatia Pro Democratia şi invitaţilor noştri speciali: Cristian Pîrvulescu (Membru al Comitetului Economic şi Social European), Bianca Toma (Centrul Român de Politici Europene), Manuela Preoteasa (Euractiv) şi Victor Kapra (www.victorkapra.ro).
Posted by Parlamentul European, Biroul de Informare în Romania on Tuesday, 4 August 2015

Pe lângă rolul de partener al proiectului, colega noastră Ramona Chivu - membră a Consiliului Director al GEYC reprezintă organizația noastră în calitate de „Promotor pentru democrație europeană”. Mai multe detalii privind acțiunile propuse de ea vor fi disponibile în curând și se vor adresa cu precădere membrilor Comunității GEYC.

Iată și câteva fotografii din cadrul evenimentului:

Promotorii pentru democrație europeană s-au întâlnit în perioada 1-3 iulie la sediul Biroului de Informare al...
Posted by Parlamentul European, Biroul de Informare în Romania on Wednesday, 8 July 2015