18 September 2014

Campania SMARTER ajunge la Brasov!

În acest weekend, echipa GEYC ajunge la Brașov pentru a organiza 2 evenimente dedicate tinerilor de acolo pe teme de mare interes precum mobilitățile europene și orientarea în carieră.

În acest sfârșit de săptămână, echipa GEYC revine la Brașov!

Public țintă: tinerii de 17-25 de ani din Brașov

”European Mobility Café” (EMC) - 20 septembrie, orele 16-19, Social Pub 
Eveniment de prezentare a posibilităților de mobilitate la nivel european destinate tinerilor. Va fi o activitate interactivă în care foști participanți la mobilități vor împărtăși experiența lor.

Boost your employability” (BYE) - 21 septembrie, orele 10-14, Clever Kids (pentru direcții privind locația apelați 0751.515.121)
Un program de training menit să prezinte principalele elemente ale unui proces de recrutare (CV, interviu), cât și să inspire participanții în planificarea carierei lor. La cerere, participanții pot primi un certificat de participare.

Confirmarea participării
Confirmarea se va face până vineri 19 septembrie 2014 la adresa anamaria.lulea@geyc.ro, cu următorul format:
- Subiect: Confirmare EMC / Confirmare BYE, in funcție de evenimentul pentru care se confirmă;
- nume, prenume, telefon, e-mail, data nașterii;
- motivația participării la eveniment;
În limita locurilor disponibile, participanții vor fi confirmați prin reply.


Participarea la eveniment este GRATUITĂ!
Acces permis doar participanților CONFIRMAȚI (pe baza actului de identitate).


Organizator:
Group of the European Youth for Change - GEYC este o organizație românească non-profit de tineret implicată în proiecte la nivel național și internațional, ce are drept scop capacitarea tinerilor de a schimba în bine comunitățile din care fac parte. Asociația GEYC a organizat de-a lungul timpului proiecte educaționale (programe de formare, seminarii, conferințe), proiecte interculturale (schimburi de tineri). Specializată în proiecte digitale și de creștere a angajabilității tinerilor, GEYC face parte in ”Grand Coalition for Digital Jobs” – inițiativă a Comisiei Europene. Printre evenimentele anului marca GEYC se numără și EDYS (European Digital Youth Summit).

Follow-up:
SMARTER Academy reprezintă o inițiativă de vizibilitate și diseminare de rezultate a proiectului SMARTER (RO-43-E107-2013-R3) finanțat de Comisia Europeană prin programul „Tineret în acțiune”. Responsabilitatea privind acest material revine autorului (Asociația GEYC), Comisia Europeană neputând fi făcută responsabilă în niciun fel.