08 September 2014

Comandă gratuit semnele de carte BookSmart

Ai auzit de BookSmart? Sunt acele semne de carte drăguțe cu însemnele EDYS (European Digital Youth Summit). Vestea cea bună e că de acum le poți comanda și tu, GRATUIT!

Ce?

De ce?
Pentru că vrem să împărtășim și cu voi spiritul EDYS și să transmitem mai departe mesajul proiectului SMARTER: competențele digitală îi ajută pe tineri să își găsească un loc de muncă.

Cum comand?
Doar completezi acest formular (durează doar 2 minute, PAROL!) cu datele tale și noi ne ocupăm de restul! Așteptăm comenzi până pe 1 octombrie 2014, în limita stocului disponibil. Când stocul se va epuiza vom anunța pe această pagină.

Cine poate comanda?
Orice instituție care lucrează cu tineri de 13-30 ani în România. Vor avea prioritate instituțiile implicate în Campania SMARTER.

Livrări
Putem livra doar pe teritoriul României, până la 50 semne de carte în plic. Costurile poștale le vom suporta tot noi. Tot ce trebuie să faci e să le împarți tinerilor cu care lucrezi și să dai mai departe mesajul SMARTER: competențele digitală îi ajută pe tineri să își găsească un loc de muncă. Apoi, ne-am bucura ca până pe 25 octombrie să ne trimiți o fotografie care să imortalizeze momentul împărțirii semnelor de carte. Pe cele mai simpatice le vom posta pe pagina noastră de Facebook.
Detalii tehnice privind transmiterea fotografiilor:
- e-mail: stefania.papadopol@geyc.ro;
- Subiect: BookSmart - <Organizatia care trimite>

Contact
Ca să ne saluți, întrebi ceva sau să ne spui cât de mult îți place conceptul EDYS, te invităm să ne contactezi aici.