26 April 2014

Redirecționează și tu 2% din impozitul pe venit către GEYC!

2% pentru tineret, 100% pentru România!


This article is not in English as ”2%” is a tax redirection facility offered by the Romanian authorities. Similar alternatives could be available in your country. If redirecting to a foreign organisation is possible and you would like to support GEYC's activities, please contact us. Otherwise you can consider making a donation! Thank you.

Ne bucurăm că ați decis să susțineți proiectele pentru tineret GEYC și vă mulțumim pentru timpul și considerația investite în organizația noastră. Completând formularul care vă corespunde de mai jos, 2% din impozitul dumneavoastră pe venit va fi redirecționat către noi, iar fondurile strânse în acest mod vor fi utilizate pentru finalizarea proiectelor noastre. Puteți urmări desfășurarea acestora pe site, iar ca mulțumire pentru ajutorul și încrederea acordate vă vom ține la curent în permanență cu activitatea GEYC și modul de alocare a fondurilor colectate.
În perioada 2013-2018 am strâns prin campania 2% peste 10.000 RON, sumă ce a contribuit la dezvoltarea activităților organizației. Mai multe detalii puteți găsi în rapoartele anuale ale GEYC.

Pentru a sprijini activitățile GEYC, vă invităm să descărcați și să completați formularul care vă corespunde. Acestea sunt deja completate cu datele organizației:
  • A. Formularul 230 pentru venituri din salarii (descărcare)
  • B. Formularul 200 pentru alte venituri din afara salariului (descărcare)
ATENȚIE: formularele trebuie descărcate în calculator și deschise din folder, nu din browser.
Vă punem la dispoziție și două modele de formular completate, pentru a vă ajuta:
  • C. Formularul 230 pentru venituri din salarii (model)
  • D. Formularul 200 pentru alte venituri din afara salariului (model)
A. Formularul 230 pentru venituri din salarii - Formularul se va depune fie la organul fiscal în a cărui rază teritorială contribuabilul are adresa (unde își are domiciliul, potrivit legii sau adresa unde locuiește efectiv, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România), fie se depune în format hârtie, direct la registratura organului fiscal sau la oficiul poștal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire. Data depunerii formularului este data înregistrării acestuia la organul fiscal sau data depunerii la poștă, după caz.

B. Formularul 200 pentru alte venituri din afara salariului - Declarația se depune, împreună cu anexele completate, dacă este cazul, în format hârtie, direct la registratura organului fiscal sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau prin celelalte metode prevăzute de lege. Nu se va depune formularul anexă la declarație, ulterior depunerii unei declarații privind veniturile realizate în România.
Veniturile necuprinse în declarația inițială se declară prin depunerea unei declarații rectificative.

Data limită de depunere pentru ambele formulare este 15 martie 2019 (pentru anul fiscal 2018).

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat! 
Pentru parteneriate si sponsorizări ne puteti contacta la adresa office@geyc.ro