13 December 2013

Campania SMYLE: Seminar şi campanie „Competenţele digitale, un real sprijin pentru conturarea carierei tinerilor” la Galaţi

Elevii de la Seminarul Teologic „Sf. Andrei” din Galaţi desfăşoară, alături de profesorii lor, seminarul şi campania de conştientizare „Competenţele digitale, un real sprijin pentru conturarea carierei tinerilor” marca SMYLE.

Seminarul Teologic „Sf. Andrei”, Galaţi
prof. coordonator Sorin Alexandru COJOCARU
La Seminarul Teologic „Sf. Andrei” din Galaţi se desfăşoară seminarul şi campania de conştientizare „Competenţele digitale, un real sprijin pentru conturarea carierei tinerilor” marca SMYLE, sub coordonarea domnului profesor Sorin Alexandru Cojocaru.
Activitatea a avut ca principal obiectiv prezentarea şi argumentarea rolului pe care pregătirea în domeniul digital o poate avea pentru o conturare ulterioară a carierei profesionale a tinerilor elevi. S-a pus accent pe dezvoltarea abilităţilor şi competenţelor de acest tip prin dezbateri şi studii de caz, ca premisă necesară pentru reuşita în carieră şi mai ales pentru orientarea eficientă în vederea găsirii un job. S-au prezentat, de asemenea, modalităţi concrete de diminuare a riscului şomajului atât pentru tineri în general, cât şi pentru elevii care urmează o carieră vocaţională.
Elevii au arătat curiozitate, interers, deschidere şi receptivitate la informaţiile primite.

Pentru mai multe poze, accesaţi pagina de facebook GEYC.