05 December 2013

Campania SMYLE: Seminarul Importanța competențelor digitale în rândul tinerilor din comuna Subcetate la Liceul „Miron Cristea" Subcetate


Campania SMYLE la Subcetate! Elevii Liceului „Miron Cristea" au participat la seminarul „Importanța competențelor digitale în rândul tinerilor" organizat de domnul profesor Cotfas Dan.

Liceul „Miron Cristea"comuna Subcetate, prof. Cotfas Dan
Liceul „Miron Cristea" din comuna Subcetate, județul Harghita a organizat în data de 22 noiembrie 2013 seminarul cu denumirea „Importanța competențelor digitale în rândul tinerilor din comuna Subcetate", eveniment desfășurat în cadrul campaniei S.M.Y.L.E. .
Elevii au pregătit materialele pentru seminar utilizand secţiunea RESURSE de pe site-ul http://www.geyc.ro/2013/08/resurse-campania-de-constientizare-smyle.html, au afișat și au popularizat acest seminar în rândul comunităţii locale.
La seminar au fost prezentate informații, studii de caz, rapoarte, statistici şi noile metode pentru elaborarea unui CV în română și în engleză, participanții au conştientizat importanța competentelor digitale în rândul tinerilor.
Expunerile PowerPoint prezentate la seminar a avut un impact pozitiv la nivelul comunităţii locale, fapt rezultat din aprecierile prezentate la sfărşitul seminarului.

Pentru mai multe poze, vă rugăm să accesaţi pagina de Facebook GEYC.