12 December 2013

Campania SMYLE: Seminar „Completarea online a documentelor de aplicaţie pentru un job” la Tg-Mureş

Campania SMYLE a ajuns şi la Colegiul Economic Transilvania din Tg-Mureș, unde s-a organizat seminarul  „Completarea online a documentelor de aplicaţie pentru un job”, prilej cu care elevii au şi pus în practică noile informaţii prin completarea online a unui astfel de formular. 

Colegiul Economic Transilvania, Tg-Mureş
prof. coordonator Ana-Maria MOLDOVAN
În data de 28 noiembrie 2013, la Colegiul Economic Transilvania din Tg-Mureș s-a desfășurat  seminarul cu tema „Completarea online a documentelor de aplicație pentru un job”, coordonat de doamna profesor de informatică Ana-Maria Moldovan. La eveniment au participat un număr de 32 de elevi din clasa a XI-a profil Administrație Publică, profesor de specialitate Popoviciu Carmen și ca invitați d-l profesor Laslo Simion - director, d-na profesor Balan Sorina - director adjunct.
În cadrul seminarului s-a prezentat modul de abordare a completării unui formular de aplicație pentru a candida la un loc de muncă, de practică, de voluntariat sau la un proiect. După discuții, elevii au avut ca sarcină de completat online un astfel de formular sub atenta îndrumare a profesorului coordonator. Elevii participanți au răspuns la un chestionar legat de importanța competențelor digitale în găsirea unui loc de muncă.
Concluzia seminarului a fost că deținerea și dezvoltarea competențelor digitale reprezintă un avantaj nu numai pe plan profesional, dar și în viața personală.

Pentru mai multe poze, accesaţi pagina de facebook GEYC.