05 December 2013

Campania SMYLE: Competenţele IT - noi perspective, Târgovişte

La Colegiul Economic „Ion Ghica" din Târgovişte, două clase (a X-a B şi a X-a D) au audiat informaţiile transmise de echipa Colegiului Naţional „Constantin Cantacuzino" şi au participat la dezbateri, cu întrebări referitoare la importanţa unei pregătiri în domeniul informatic şi legătura acestei pregătiri cu angajarea.

Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino",
prof. 
Istrate Gabriela
În săptămâna cuprinsă între 25-29.XI. 2013, Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino" a desfăşurat cea de-a doua etapă a proiectului GEYC, Campania SMYLE - „Competenţele IT - noi perspective".
O echipă alcătuită din elevi (clasele a XI-a şi a XII-a) şi profesori, coordonaţi de doamna director Istrate Gabriela, au realizat o campanie de conştientizare a importanţei competenţelor digitale în procesul de inserţie socială. În acest sens, echipa noastră s-a deplasat la Colegiul Economic „Ion Ghica" din Târgovişte, unde a prezentat materiale informative referitoare la abilităţile IT şi angajarea pe piaţa muncii. S-au evidenţiat: rolul interviului on-line, avantajul aplicării pe internet pentru diverse job-uri sau selectării ofertelor de muncă folosind reţelele de socializare.

Pentru mai multe fotografii, puteţi accesa pagina de Facebook GEYC.